Agenda

Twentsche Foodhal: Bierproeverij

Proef de heerlijkste bieren

25 november 2017

Lokale helden: bierproeverij! Geniet deze middag van de heerlijkste bieren uit de regio. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Twentsche Foodhal: wijnproeverij

Proef de heerlijkste wijnen

26 november 2017

Kom en proef de heerlijkste wijnen. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

ByMarij: ontwerp je eigen (kerst)kaart

Kom kennismaken

7 december 2017

Kom kennismaken en maak je eigen (kerst)kaart! Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Cube Bouldergym: introductieles

Leer boulderen!

8 december 2017

Benieuwd wat boulderen is en heb je hulp nodig? Geen probleem! Elke vrijdag om 19.30 uur verzorgt Cube Bouldergym een gratis introductieles. Een introductieles is de makkelijkste manier om onder deskundige begeleiding met boulderen kennis te maken. Wij helpen je op weg om je eerste boulders te bedwingen. We maken je wegwijs in de hal, leren je veilig klimmen én vallen en leren je de belangrijkste klimtechnieken. Daarnaast krijg je flink wat praktische tips en mag je de rest van de avond blijven boulderen. Na je introductieles ben je klaar om geheel zelfstandig te boulderen bij Cube Bouldergym! De introductieles …

Lees meer

BodyBounz

Kom ook!

12 december 2017

BodyBounz training is een sensationele mix van bootcamp en aerobics op trampolines. Tegen trampolines stuiteren, estafette lopen over de tumblingbaan en een circuit afleggen op 32 aaneengeschakelde trampolines. BodyBounz training is op unieke wijze vermakelijk en doet je bijna vergeten dat je intensief werkt aan je conditie, vetverbranding en spiergroepen. Iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Lees meer

Open huis & kerstmarkt

Open huis en kerstmarkt

16 december 2017

Op zaterdag 16 december opent de Performance Factory haar deuren. Er is voor jong tot oud iets te beleven: een hippe kerstmarkt, muziek, dans, theater, kunst, workshops, sportclinics en eten & drinken. De toegang is gratis. Na het Open Huis is er vanaf 17.00 uur tot in de late uurtjes een afterparty met lekkere muziek in de Twentsche Foodhal.  

Lees meer

DSV Gascogne: leer schermen!

Geef je op!

1 januari 2018

De introcursus is de perfecte manier om kennis te maken met schermen. De introcursus voor volwassenen (vanaf 12 jaar) start rond januari/februari 2018 en bestaat uit 10 lessen van één uur. Het maximum aantal deelnemers per cursus is 10. De kosten voor deze cursus bedragen €75,00, inclusief het gebruik van schermkleding en wapens. Voor studenten met een studentenkaart geldt een gereduceerd tarief van €55,00. Interesse? Houd de website in de gaten!  

Lees meer

Film maken Green Screen

Korte cursus bij Theatermakerij Enschede

12 januari 2018

In samenwerking met Miljata Bouwlab zullen de deelnemers in 10 lessen een korte zelfbedachte film maken. Een film met grenzeloze mogelijkheden in een wereld van lego, want lego vormt het decor voor de film. De leerlingen bedenken hun scenario en maken het filmdecor. De laatste stap is het opnemen van het scenario met gebruik van een ‘green screen’. De film wordt vertoond aan het publiek tijdens een heuse première. Start: 12 januari 2018. Iedere vrijdag van 17.00 tot 18.15 uur. Kosten: €130,00. Interesse? Meer informatie vind je hier.  

Lees meer

Maak je eigen film!

Film maken bij Theatermakerij Enschede

12 januari 2018

In 10 lessen plus 2 draaidagen wordt er gewerkt aan een korte film. Voor deze film werken de deelnemers tijdens de eerste lessen aan een scenario en storyboard. Vervolgens zal het scenario worden gefilmd en gemonteerd. Start: 12 januari 2018. 18.45 tot 20.15 uur. €150,00 per cursus. Interesse? Meer informatie vind je hier.  

Lees meer

Ruimte huren?

Werken & vergaderen

Wil je op onze bruisende fabriek komen flexwerken of vergaderen? Reserveer je plek via www.workspace4u.nl

Voetballen of padellen?

Huur dan ons speedsoccerveld of onze indoor padelbaan
via: www.pf-sport.nl

Vragen? Stel ze gerust

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede

performancefactory@domijn.nl