Agenda

The refugee experience – a benefit concert.

@buitenterrein PF

1 juni 2019

Vraag jij je af wat een Refugee Experience is? Sta jij open voor een concert met een maatschappelijk thema? Ben jij nieuwsgierig naar hoe het nu staat met de vluchtelingen in Griekenland? En ben jij nieuwsgierig naar wat muziek en kunst daar in kunnen betekenen? Kom dan zaterdag 1 juni langs bij: The Refugee Experience: A Benefit Concert. Je zult als bezoeker even in de huid kruipen van een vluchteling door verschillende vormen van kunst als: muziek, poëzie, film en aankleding (the experience). Daarnaast is het evenement ook een benefietconcert! Er wordt geld opgehaald voor de Nederlandse NGO Connect by

Lees meer

Workshop Bullet Journal

Taken, afspraken en gedachten in één boekje

20 juni 2019

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over deze methode om taken, afspraken, deadlines en gedachten in een boekje te ordenen. Daarnaast krijg je tips over het creatieve gebruik van een bullet journal en leer je hoe je de methode zelf kunt gaan toepassen.

Lees meer

Filmweek!

@Theatermakerij

16 juli 2019

Een week lang werken met mensen uit het filmvak! Je maakt met de groep je eigen film. Alles komt aan bod: scenario schrijven, storyboard, acteren, camera en veeeel ACTIE! Tijdens een leuke première wordt de film vertoond! – *Wanneer: 16 tot 19 juli – Voor wie:  voor iedereen van 9 tot 14 jaar *Op 16, 17 en 18 juli werken we van 10 tot 16 uur. Op 19 juli werken we tot 14 uur en verwachten we de kinderen met hun fans om 19.00 op de première.

Lees meer

Ruimte huren?

Werken & vergaderen

Wil je op onze bruisende fabriek komen flexwerken of vergaderen? Reserveer je plek via www.workspace4u.nl

Voetballen of padellen?

Huur dan ons speedsoccerveld of onze indoor padelbaan
via: www.pf-sport.nl

Vragen? Stel ze gerust

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede

performancefactory@domijn.nl