Agenda

A Sentimental Journey

Reis door de tijd

7 april 2019

Op zondag 7 april zetten we van 14.00 tot 18.00 uur onze deuren voor je open en maken we een reis door tijd. Ontdek de rijke historie van de Performance Factory: van textiel- en polaroidtijdperk naar een bruisende talentenfabriek. Bekijk de prachtige beeldexpositie van SART. En geniet deze middag van muziek en dans van de jaren ´20 tot ´60. Lekker eten en drinken in de sfeer van weleer kan in de Twentsche Foodhal!

Lees meer

Beursvloer

@gebouw Zuid

22 mei 2019

De Beursvloer is hét jaarlijkse, maatschappelijke matchevent waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheid, onderwijsinstellingen, burgerinitiatieven en serviceclubs samenkomen om ‘matches’ te maken met gesloten beurs. Een stichting of vereniging vraagt om hulp, een bedrijf stelt uren, materialen, zijn netwerk of faciliteiten beschikbaar. Daarmee worden nieuwe verbindingen gelegd, biedt men elkaar de helpende hand en wordt de samenleving versterkt. Aanmelden voor of informatie over de Beursvloer kan via de website www.enschedeseuitdaging.nl/ik-doe-mee/beursvloer

Lees meer

Filmweek!

@Theatermakerij

16 juli 2019

Een week lang werken met mensen uit het filmvak! Je maakt met de groep je eigen film. Alles komt aan bod: scenario schrijven, storyboard, acteren, camera en veeeel ACTIE! Tijdens een leuke première wordt de film vertoond! – *Wanneer: 16 tot 19 juli – Voor wie:  voor iedereen van 9 tot 14 jaar *Op 16, 17 en 18 juli werken we van 10 tot 16 uur. Op 19 juli werken we tot 14 uur en verwachten we de kinderen met hun fans om 19.00 op de première.

Lees meer

Ruimte huren?

Werken & vergaderen

Wil je op onze bruisende fabriek komen flexwerken of vergaderen? Reserveer je plek via www.workspace4u.nl

Voetballen of padellen?

Huur dan ons speedsoccerveld of onze indoor padelbaan
via: www.pf-sport.nl

Vragen? Stel ze gerust

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede

performancefactory@domijn.nl