Agenda

Bounz disco!

Springen op muziek

2 maart 2018

Elke 1e vrijdag van de maand organiseert Bounz de te gekke Bounz® Disco van 19.00-20.30 uur! Springen, muziek aanvragen bij de DJ, Dodgeballen en lekker uit je dak gaan op coole muziek! Een te gekke avond voor jou en je vrienden! Kosten zijn €9,50 per persoon. Inclusief limonade en de keuze uit een waterijsje of een zakje chips.

Lees meer

Mojito Project

We´re back!

2 maart 2018

Van 22.00 uur tot 02.00 uur heerlijk genieten van  bachata, salsa en andere Caribische en Zuid-Amerikaanse muziek. En natuurijk, heerlijke mojito´s!

Lees meer

Crea-avond Aveleijn: kaarten maken

Maak je eigen kaart!

6 maart 2018

Op verzoek van de deelnemers gaan we kaarten maken. Alle materialen zijn aanwezig, 3d plaatjes, kaarten, enveloppen, leuke plaatjes, scharen, lijm enz. Je mag zoveel kaarten maken als je wilt! Lekker creatief bezig zijn! Begeleiding hoeft niet te betalen wanneer deze de cliënt komt ondersteunen, begeleiding hoeft dan ook niet te worden aangemeld. Wanneer begeleiding mee wil doen met de activiteit, dient deze wel aangemeld te worden en dient deze ook (de cliëntenprijs) te betalen. Aanmelden kan tot 28 februari via https://www.aveleijn.nl/evenementen/crea-avond-enschede-20180306/. Tijden: 19.00 – 21.30 uur. Client: €7,50 Verwant: €10,00

Lees meer

Aveleijn: Koekjes bakken!

Zelf koekjes bakken en versieren

9 maart 2018

Deze avond gaan we zelf koekjes bakken en versieren. Altijd al eens willen leren hoe je de mooiste koekjes maakt? Geef je dan op en kom gezellig naar ’t Meera om samen koekjes te bakken! Aanmelden kan tot 1 maart via https://www.aveleijn.nl/evenementen/koekjes-bakken-20180309/. Activiteit van 19.00 – 21.30 uur. Client € 7,50 Verwant € 10,00

Lees meer

Start ‘Theater Na de Dam’ – Theatermakerij

Doe mee!

17 maart 2018

Op 17 maart beginnen we met onze nieuwe jongerenvoorstelling die we maken in het kader van Theater Na de Dam. Iedereen vanaf 13 jaar tot 19 jaar kan zich opgeven om mee te doen. Belangrijk is dat je de meivakantie beschikbaar bent. Het repetitieschema wordt in maart bekend gemaakt. Voor vragen en aanmelden mail naar: info@theatermakerijenschede.nl.  

Lees meer

Acteren volwassenen oriëntatieavond

22 maart 2018

In vogelvlucht passeren stijlen en manieren van acteren de revue, met als doel het starten van een groep volwassen spelers met wie we een voorstelling gaan maken. Kosten voor deze oriëntatieavond zijn € 10 pp. Maximaal 15 deelnemers. Mail naar info@theatermakelijkenschede.nl.

Lees meer

Dagworkshop portret tekenen met grafiet – Realisme in portret

Meld je aan!

24 maart 2018

Voor iedereen die al enige ervaring heeft met tekenen of schilderen of al eens een workshop heeft gevolgd. Tijdens deze workshop leer je een portret schetsen met raster, leer je het gebruik van contrast, leer je handige hulpmiddelen zoals een doezelaar kennen, leer je gladde en gerimpelde huid tekenen, leer je haren, wenkbrauwen en wimpers tekenen, leer je met vulpotloden tekenen, leer je naast grafiet ook met houtskool tekenen. Inclusief lunch en gebruik van materiaal. Kosten: €95,00 Schrijf je in via https://www.realisme-inportret.nl/webshop/workshops/dagworkshop-portret-tekenen-met-grafiet/.

Lees meer

Crea-avond Aveleijn

Maak wat je zelf wil!

3 april 2018

Om ideeën op te doen zijn we naar de crea-beurs geweest. Deze crea-avond hebben we daarom verschillende leuke dingen om te maken. Iedereen mag kiezen wat hij/zij leuk vind. We hebben voor elk wat wils! Kom dus gezellig naar de crea-avond! Begeleiding hoeft niet te betalen wanneer deze de cliënt komt ondersteunen; begeleiding hoeft dan ook niet te worden aangemeld. Wanneer begeleiding mee wil doen met de activiteit, dient deze wel aangemeld te worden en de cliëntenprijs te betalen. Aanmelden kan tot 1 april via https://www.aveleijn.nl/evenementen/crea-avond-enschede-20180403/. Avond is van 19.00 tot 21.30 uur. Cliënt € 7,50 Verwant € 10,00

Lees meer

Bounz disco!

Springen op muziek

6 april 2018

Elke 1e vrijdag van de maand organiseert Bounz de te gekke Bounz® Disco van 19.00-20.30 uur! Springen, muziek aanvragen bij de DJ, Dodgeballen en lekker uit je dak gaan op coole muziek! Een te gekke avond voor jou en je vrienden! Kosten zijn €9,50 per persoon. Inclusief limonade en de keuze uit een waterijsje of een zakje chips.

Lees meer

Masterclass ‘Jij kan het Ook’! – Theatermakerij

Meld je snel aan!

15 april 2018

Op zondag 15 april geeft Esther Erdtsieck-Blaaser, schrijfster van ‘Jij kan het Ook!’ een masterclass voor leerkrachten en theaterdocenten. Jij kan het ook! ‘Jij kan het ook!’ bevat meer dan 200 drama-opdrachten die direct toepasbaar zijn in dramalessen aan kinderen. Handig verdeeld in drie doelgroepen: 4-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen zodat de lesstof aansluit bij de leeftijd van de leerlingen. Per doelgroep is de lesstof onderverdeeld in gangbare thema’s. In de lessen komen diverse drama-opdrachten voor: o.a. warming-ups, emoties, scènes maken en tekstgebruik. Iedere les heeft een drama-doel, iedere opdracht heeft een algemeen leerdoel en deze staan duidelijk aangegeven …

Lees meer

Ruimte huren?

Werken & vergaderen

Wil je op onze bruisende fabriek komen flexwerken of vergaderen? Reserveer je plek via www.workspace4u.nl

Voetballen of padellen?

Huur dan ons speedsoccerveld of onze indoor padelbaan
via: www.pf-sport.nl

Vragen? Stel ze gerust

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede

performancefactory@domijn.nl