Speelgoedbeurs

Terug naar agenda 9 november 2019

Drie keer per jaar verzorgt de Stichting Kinderkleding- en Speelgoedbeurs Enschede een beurs voor kinderkleding en speelgoed. Tussen 14.30 uur en 16.00 uur kun je winkelen voor (tweedehands) speelgoed voor kleine prijsjes. Bordspellen, boeken, Lego, Duplo, poppen, babyspeelgoed, computerspellen, buitenspeelgoed… Je kunt het zo gek niet bedenken. Ideaal om je slag te slaan voor de dure decembermaand!

De toegang is gratis. Wel betaal je bij de kassa een toeslag van 10% over je aankopen. Die toeslag is er om de kosten van de organisatie te dekken en als bijdrage voor het goede doel.

Goed doel
Met de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs worden elke beurs twee goede doelen gesteund. Eén goed doel krijgt steun in de vorm van een mooi geldbedrag en het tweede goede doel wordt gesteund met een donatie van kinderkleding of speelgoed. De organisatie vindt het erg belangrijk dat het goede doel iets voor kinderen doet en/of dat mensen in de regio steunt.  Dit jaar is er voor de speelgoedbeurs gekozen voor de Ekiko. Ekiko staat voor ‘elk kind een koffer’. ‘Wij vinden dat elk kind dat niet thuis kan slapen, een eigen koffertje zou moeten hebben. Met eigen spullen. Een tandenborstel, een pyjama, een knuffelbeer, een liedje en een schone onderbroek of luiers.’ –  www.ekiko.nl Zo help je met je aan- en verkoop ook dit goede doel!

Corona maatregelen: op afspraak welkom