Wijn & Spijs Proeverij

Terug naar agenda 16 december 2018

Welke wijn combineert waarbij en waarom? Hoe herken je de smaak van een wijn en wat doet de smaak van de wijn met een gerecht? Dit is je kans om het verschil te proeven en uitgelegd te krijgen bij de proeverij op zondag 16 december 2018. Samen met Berghorst & Bos Wijnen hebben wij 2 workshops samengesteld.

Wijnproeverij | 16:00 – 17:30 uur
Bij de wijnproeverij neemt Berghorst & Bos Wijnen je mee in de wereld van 4 luxe-wijnen. Deze deskundigen vertellen je alles over de herkomst van de wijnen en de smaken hiervan.
Kosten: €24,50

Wijn & Spijs | 18:00 – 19:30 uur
Welke wijn combineert waarbij en waarom? Wat doet een gerecht in combinatie met de wijn en wat zijn de invloeden van wijn op het gerecht? De sommeliers van Berghorst & Bos Wijnen vertellen je er alles over tijdens de Wijn&Spijs-proeverij met 4 luxe-wijnen en 3 gerechten uit onze eigen keukens.
Kosten: €39,50

Reserveer nu jouw wijn-proeverij of wijn&spijs-proeverij via reservingen@twentschefoodhal.nl