Expositie van Power Royael in gebouw Zuid

30 mei 2024

Bezoek je de Performance Factory? Dan kom je in de hal van gebouw Zuid een expositie tegen van Power Royael. De hele maand juni exposeren ze hun schilderwerken.

Activeringscentrum Power Royael biedt bewoners van Enschede diverse activiteiten aan
Waaronder schilderles. De huidige schildersgroep bestaat uit ruim 12 creatievelingen. Allemaal hebben ze een eigen verhaal. Denk daarbij aan mensen voor wie schilderen een krachtig en therapeutisch hulpmiddel is voor ontspanning en emotionele verwerking. Of gepensioneerden, die een dag invulling missen. Maar ook deelnemers met een baan, die thuis niet aan schilderen toe komen volgen hier lessen. Op deze wijze kunnen ze hun hobby combineren met hun huidige werk. Eigenlijk voor iedereen dus die van schilderen houdt.

Wil je ook schilderen?
Kom dan lessen volgen. Elke week leer je gebruik te maken van je eigen artistieke vaardigheden. Dit kan zijn abstracte kunst. Of schilderen van landschappen, portretten en zelfexpressie. Er wordt voornamelijk met acryl geverfd. En je leert ook hoe je o.a. slim en duurzaam om kunt gaan met verf. Meer informatie vind je hier: