Kidsfestival Hollydé in de Performance Factory

16 juli 2021

Ouders met Glamour Kids opgelet De Performance Factory organiseert een fantastisch kidsfestival op 17 juli en 21 augustus! Terwijl de ouders genieten van een hapje en drankje bij de Twentsche Foodhal, vermaken de kinderen zich in de Performance Factory onder andere met dans, theater en muziek!

Glo Entertainment, het Bouwlab, POPsCool, de Theatermakerij, Training Center Twente en de Twentsche Foodhal slaan de handen ineen voor een dag vol plezier. Denk bijvoorbeeld aan een kidsdisco verzorgt door POPsCOOL, pixel art maken bij het Bouwlab of een improvisatieworkshop theater bij de Theatermakerij. Genoeg te doen voor de kinderen, maar we laten de ouders natuurlijk niet in de kou staan! Zij genieten op het terras van de Twentsche Foodhal van een culinaire wereldreis uit verschillende keukens. “Dit is de tweede editie van het festival, vorig jaar was zo goed bevallen voor ons en de ouders. De kids blij, de ouders nog blijer!” Lacht Erik Wooldrik, eigenaar van de Twentsche Foodhal.

Het is niet de eerste keer dat de creatievelingen in de Performance Factory de samenwerking opzoeken, vertelt Gert Jan Kamperman, coördinator van de Perfomance Factory. “We richten ons  heel bewust op kinderen en hun ouders. De entree laten we gratis omdat we graag iets moois willen neerzetten voor de ondernemers, de ouders én vooral de kinderen. We hopen op mooi weer en leuk verrassende dagen voor de kinderen”

Tijdens het Hollydé kidsevent worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd, we vragen u hier rekening mee te houden. De toegang tot het Hollydé kidsevent is gratis, het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Kom gezellig langs op 17 juli en 21 augustus! Voor de kids is reserveren niet nodig, voor jullie eigen tafel wel: twentschefoodhal.nl/tafel-reserveren