Kidsfestival Hollydé in de Performance Factory

16 juli 2020

Thuisblijvers opgelet! Om het leed van het thuis blijven iets te verlichten, houdt de Performance Factory een fantastisch kidsfestival op 25 juli en 1 augustus. Terwijl de ouders genieten van een hapje en drankje bij de Twentsche Foodhal, vermaken de kinderen zich in de Performance Factory onder andere met dans, theater en muziek.

Glo Entertainment, het Bouwlab, POPsCool, de Theatermakerij en de Twentsche Foodhal slaan de handen ineen voor een dag vol plezier. Denk bijvoorbeeld aan een kidsdisco verzorgt door POPsCOOL, pixel art maken bij het Bouwlab of een improvisatieworkshop theater bij de Theatermakerij. Genoeg te doen voor de kinderen, maar we laten de ouders natuurlijk niet in de kou staan! Zij genieten op het terras van de Twentsche Foodhal van een culinaire wereldreis uit verschillende keukens. “Veel kinderen blijven deze zomer thuis door het coronavirus. Ik ben blij dat we dit kidsevent kunnen organiseren in de Performance Factory. We hebben een groot terras was je lekker kan ontspannen terwijl de kids zich vermaken. De kids blij, de ouders nog blijer!”, aldus Erik Wooldrik, eigenaar van de Twentsche Foodhal.

“Het is niet de eerste keer dat de creatievelingen in de Performance Factory de samenwerking opzoeken”, vertelt Gert Jan Kamperman, coördinator van de Perfomance Factory. “We richten ons nu heel bewust op kinderen en hun ouders. Dit is een mooie kans om te laten zien wat onze creatievelingen allemaal kunnen en waar we na deze vervelende periode van stilliggen door Corona wel aan toe zijn met elkaar. We hopen op mooi weer en leuk verrassende dagen voor de kinderen.”

Tijdens het Hollydé kidsevent worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. We vragen u hier rekening mee te houden. De toegang tot het Hollydé kidsevent is gratis, het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Reserveren is niet nodig. Kom gezellig langs op 25 juli en 1 augustus!