Talent Netwerk Nederland

Recruitment zonder fratsen

Geen ondoorzichtige processen, detacheringsconstructie en vage vergoedingen per kandidaat, maar een glashelder proces met impact vanaf dag 1. Waarbij de klant of beter nog … de vakman of -vrouw centraal staat. Weten hoe wij dat doen?

Onze aanpak bestaat uit drie fasen.

Fase 1: (In)richten van de vacaturebelevingspagina
Tijdens deze fase maken we samen met de medewerkers binnen je organisatie een belevingspagina van de vacature. En dat wordt geen platte tekst met bullets, maar een visuele belevingspagina. Deze pagina geeft een helder en eerlijk beeld van de baan. Waaronder bijvoorbeeld een overzicht van een gemiddelde werkdag, maar ook elementen die minder leuk zijn aan de functie. En niet te vergeten een beeld van jullie organisatie. Pas als het team tevreden is met de pagina gaan we starten met de online marketing campagne.

Fase 2: Verleiden van geschikte talenten
De belevingspagina vormt de basis voor een gerichte online marketing campagne. We gebruiken hier diverse Social Media platforms voor. We bereiken dus niet alleen de juiste mensen, maar versterken ook de naam van je organisatie op de (arbeid)markt. Naast de online marketing campagne activeren we in deze fase ook jullie netwerk. We vragen de medewerkers van jouw bedrijf om de content die wij maken actief te delen in hun netwerk. Uiteindelijk zijn zij de allerbeste ambassadeurs van jouw bedrijf. Uiteindelijk zorgt de activatie van netwerken en de online campagne voor de juiste traffic naar de belevingspagina en vanuit daar naar interesse van potentiele kandidaten.

Fase 3: Verbinden met de opdrachtgever
In deze fase vindt de screening van de kandidaten plaats. CV’s van geschikte, maar ook twijfelachtige kandidaten worden één op één aan jullie doorgezet. Het belangrijkste in deze fase is jullie eigen beoordeling of kandidaten bij jullie passen. Dit geldt ook wederzijds uiteraard. Als er een klik is, dan nemen je de nieuwe collega(’s) zelf aan. We werken niet met detavast- of andere inleenconstructies. Wij gaan voor een duurzame match tussen een kandidaat en onze klant en daar hoort in onze ogen geen tussentijdse inleenperiode bij.

Kijk op onze website wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ook in Gebouw Zuid

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede