TCT organiseert de hele maand oktober een Pink Ribbon evenement

14 oktober 2022

Oktober = borstkankermaand. De cijfers liegen er niet om, 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker! Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. En daarom organiseert TCT de hele maand oktober een Pink Ribbon evenement!

Ze organiseren allerlei sportieve activiteiten waaraan jij kan deelnemen. Je hoeft hiervoor dus geen lid te zijn van TCT.

Op zaterdag 15 oktober gaat coach Aurora een marathon roeien. Je kunt haar hier doorheen helpen door haar te sponsoren (https://gofund.me/0ef6bd95), een stukje mee te roeien of aan te moedigen vanaf de zijlijn. Roei je mee? Vraag sponsoring aan bij vrienden en familie per meter, of voor een vast bedrag.

Op vrijdag 28 oktober is er een groot TCT evenement. Voor meer informatie daarover ga je naar: https://bedrijv…ingcentertwente

Daarnaast zijn er verschillende verkoopacties waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Zo verkoopt SamSam overheerlijke brownies. En biedt Superkeukens Oldenzaal prachtige kinderkeukens aan voor een leuke prijs. Ook vrije donaties zijn welkom.

Voor alle informatie ga je naar de TCT-actiepagina: https://bedrijv…ingcentertwente en hun aangesloten socialkanalen.

TCT hoopt samen met jou in actie te komen en zo een mooi geldbedrag te kunnen schenken aan Pink Ribbon aan het einde van de maand!