Zomerevenementen in de Performance Factory

15 juli 2020

Ook deze zomer is er van alles te beleven in de Performance Factory. Heb jij nog geen vakantieplannen? Hier lees je welke activiteiten er door verenigingen en organisaties in de PF georganiseerd worden:

Avond4Daagse
Vind jij het leuk om te wandelen? Dan kun je de Avond4Daagse zeker niet missen! Sportaal organiseert van 1 juni t/m 31 augustus de Avond4Daagse Home Edition. Op eigen gelegenheid loop je 4 dagen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus. Meld je aan via: https://eroutes.nl/nl/avond4daagse/

Open schermtrainingen bij DSV Gascogne
Vanaf 16 juli tot en met eind augustus kun je bij DSV Gascogne terecht voor open schermtrainingen in de Gymzaal van gebouw Oost. De training is elke donderavond van 19:30-21:30 uur en kost €5,- per keer. Meedoen? Neem contact op via bestuur@dsvgascogne.nl, of kom langs op een donderdagavond. Er mogen maximaal 12 deelnemers per les mee doen.

Hollydé
Op 25 juli en 1 augustus van 14:00 tot 18:00 uur organiseert de Performance Factory een te gek kidsevenement in samenwerking met Glo Entertainment, Het Bouwlab, POPsCOOL, Theatermakerij en de Twentsche Foodhal. Bij Hollydé kunnen kinderen onder andere dansworkshops volgen, pixelart én theater maken. De entree is gratis en reserveren is niet nodig.

Mindfulness zomerlessen bij de Boomhut
Op 4 en 12 augustus organiseert De Boomhut Mindfulness Zomerlessen speciaal voor kinderen in de PF. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website https://orthopedagoog-enschede.nl/mindfulness-kinderen/

Bouwmasters bij Bouwlab
Bij Bouwlab kun je de hele zomer terecht om de mooiste LEGO creaties te bouwen. Of doe jij mee met Bouwmasters? Op hun website hetbouwlab.nl/reserveer/kalender vind je alle activiteiten en kun je je opgeven voor Bouwmasters.

Popscool
Van muzikale zomerworkshops tot een workshop speciaal voor volwassenen en het kidsevenment voor thuisblijvers. De hele zomer kun je terecht bij Popscool voor de leukste activiteiten. Kijk voor alle activiteiten op popscool.nl/events

Sportaal
Ga deze zomervakantie sporten, zwemmen, dansen, zingen of muziek maken! Er worden meer dan 100 activiteiten aangeboden deze vakantie. Sportaal, Cultuur in Enschede, Alifa en de JeugdVIVA organiseren deze zomervakantie leuke activiteiten voor alle kinderen in Enschede. Kijk op www.sjorssportief.nl bij ‘Sjors Zomer’ voor het totale aanbod.