BUNDLE @ Performance Factory is geopend!

6 juni 2024

Het verhuizen is in volle gang!

Je hebt het misschien al gezien; er is een woongebouw toegevoegd aan de Performance Factory genaamd Bundle. Bundle @PerformanceFactory is de plek waar je alleen woont, maar nooit alleen bent. Waar borrels onverwachts ontstaan en in urenlange diners overgaan. Waar je carrière groeit naar de volgende stap. Misschien zelfs je eigen bedrijf start. Waar je een eigen plekkie hebt om die nieuwe serie te bingen en de buurman altijd klaarstaat om je gecrashte laptop te fixen. Die plek, dat is Bundle.

Afgelopen week zijn er al ruim 175 sleutels uitgegeven. En inmiddels zijn de bewoners druk aan het verhuizen. Het gebouw Bundle wordt langzaam een leefplek.
Wil je meer weten over dit concept? Of heb je interesse in een studio? Kijk voor meer informatie op Home – Bundle .

Leuk weetje; een tijdje geleden is er een oproep gedaan onder de partners van de Performance Factory en toekomstige bewoners Bundle voor een plastic inzamelactie. Samen met byGREENFROG (Bundle bewoner van een woon-/werkstudio) is er van alle gedoneerde shampoo flessen, deksel, speelgoed, wasmiddelverpakkingen etc. een mooie sleutelhanger voor alle bewoners gemaakt!