Ondernemers

Gebouw Zuid
Gebouw Oost
Gebouw West
Gebouw Noord
Portiersloge
Alifa Bike Works
Locatie: Gebouw Zuid

Alifa Bike Works is een Social Enterprise opgericht door Aschwin Bergsma en Pascal Dijkman. Jongeren krijgen bij ons de kans om kennis te maken met techniek, hun vaardigheden te (door)ontwikkelen én om zakgeld te verdienen. Klanten kunnen bij ons terecht voor reparaties, in- en verkoop van rijwielen en materialen, (fietstechniek)educatie en vrije tijdsbesteding.

Alifa Bike Works is een onderdeel van Alifa Welzijn en biedt jongeren de mogelijkheid om ervaring op te doen in de fietstechniek en zakgeld te verdienen.

Lees meer...

Anyflex
Locatie: Gebouw Zuid

De plek voor uw professionele internet oplossingen: website, email, hosting. Met jaren ervaring en samenwerkingen met reclamebureaus, kunnen wij u een hoogwaardig ontworpen website aanbieden.

Samen met een in-huis ontworpen CMS (content management systeem) beschikt u over een site waarbij u makkelijk, via de beveiligde back-office, overal ter wereld updates kunt maken.
Wij gaan verder, door met u samen te werken ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte software, waardoor uw website uit kan groeien tot een volwaardige internet applicatie.
Verder doen wij ook aan Narrowcasting met high quality technieken!

Specialismen
Narrowcasting, Webdesign, Webapplicaties, Automatisering.

Hosting, domeinregistratie en websites zijn producten waar u bij ons altijd voor terecht kunt. Maar wij gaan verder. Software en hardware combinaties op maat, die voor uw bedrijf werken. Dat is waar het bij ons om draait. Wij gaan samen met u op zoek naar dé oplossing op ICT gebied.

Lees meer...

Ben Bulsink
Locatie: Gebouw Zuid

Ik werk als zelfstandig productontwikkelaar, in samenwerking met belanghebbenden. Van idee naar product: vanuit een vermoeden voor een zinvol consumentenproduct help ik zoeken naar de goede uitvoeringsvorm en ontwikkel de elektronica en software, tot productie toe.
Huidige projecten: Wearable ademhalingsregistratie, elektronisch Scrabble® bord, Zaklamp 2.0
benbulsink (@) outlook.com, Kamer 214.

Lees meer...

ByMarij
Locatie: Gebouw Zuid

Ben je op zoek naar dé perfecte trouw- of geboortekaart? Er zijn zoveel soorten kaarten, maar er is maar één ontwerp dat precies past bij jullie! Samen met jullie zorg ik voor een uniek ontwerp dat perfect past en jullie unieke persoonlijkheid uitstraalt. Een trouw- of geboortekaart die ongetwijfeld zal zorgen voor veel positieve reacties.

Lees meer...

Carlito the Barber
Locatie: Gebouw Zuid

Carlito is een heren Barbershop waar je terecht kan voor frisse kapsels van klassiek tot modern. Gespecialiseerd in het knippen,trimmen, contouren & stylen voor alle leeftijden.
Wat 14 jaar terug is begonnen als een wens wordt nu werkelijkheid, een eigen Barbershop op een perfecte plek bij de Performance Factory.
Iedereen is bij mij welkom, niet alleen voor een ‘haircut’ maar ook voor een gezellig praatje. Ik streef naar een sfeervolle shop waar iedereen zich thuis kan voelen.
Nieuwsgierig? Kom vanaf december gezellig langs.

Lees meer...

Custom Solution
Locatie: Gebouw Zuid

Wij zijn een ondernemersadviesbureau, dat (startende) ondernemers op basis van maatwerk adviseert, plannen ontwikkelt en begeleidt. Dit doen we op basis van kennis op het gebied van ICT, bedrijfskunde, organisatiekunde, juridisch en financieel gebied.

Naast het adviseren en begeleiden, geven we trainingen, workshops en kennissessies.

Lees meer...

De Boomhut
Locatie: Gebouw Zuid

De Boomhut is een kleinschalige praktijk voor orthopedagogie. We werken graag met de extra leuke kinderen en jongeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autisme, (hoog)begaafdheid, AD(H)D en hooggevoeligheid. Maar iedereen die behoefte heeft aan gespecialiseerde huiswerkbegeleiding, mindfulnesstraining of individuele begeleiding is natuurlijk welkom. Inzet PGB is ook mogelijk. Informeer gerust!

Lees meer...

De Houtmeesters
Locatie: Gebouw Zuid

De Houtmeesters is een werkgelegenheidsproject van Meesterwerk Werkprojecten. In dit houtatelier kan een ieder terecht voor het kopen van stoere en eigentijdse meubels van hout. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp door De Houtmeesters te laten maken. U kunt via onze webshop producten bestellen of bezoek onze werkplaats in Enschede

Lees meer...

Element X Customs
Locatie: Gebouw Zuid

Element X Customs is een jong en dynamisch team met verstand van veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vormgeven. Denk aan een groot aantal mogelijkheden zoals Graffiti & stencil art, laser printing, sign (bestickering), zeefdruk, heatpress en grafisch vormgeven.

Op onze plek komen creativiteit, exclusiviteit & samenwerking tot zijn recht.
Ben jij creatief & ondernemend? Neem contact met ons op!

Lees meer...

Frans Dekker Photography
Locatie: Gebouw Zuid

Frans Dekker Photography is een internationale fotograaf die campagnes, producten en advertenties heeft geschoten voor grote (inter)nationale bedrijven.

Lees meer...

Galileia Speltherapie
Locatie: Gebouw Zuid

Speltherapie is een vorm van psychotherapie die via spel het kind behandelt. Speltherapie kan helpen bij kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling en omdat spelen de universele taal van het kind is. Via het spel bereikt de (spel)therapeut op een zeer ontspannen manier de diepere gevoelens en emoties van het kind.

Lees meer...

GLO Entertainment Live
Locatie: Gebouw Zuid

GLO Entertainment Live | Arts Performance Skool is gevestigd in gebouw Zuid van de Performance Factory . Het danscentrum voor peuter, kleuter en jong & oud en een plek waar talent zich kan ontwikkelen onder professionele begeleiding van recreatie dans, demo-team tot aan vooropleiding behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer...

Humanitas Onder Dak
Locatie: Gebouw Zuid

Humanitas Onder Dak is een vangnetorganisatie die hulp biedt aan jongeren en volwassenen die de aansluiting bij de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken. De organisatie biedt deze mensen vraaggerichte begeleiding vanuit de humanistische grondwaarden gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid, eigen regie en eigen kracht zodat zij weer volwaardig kunnen participeren in de samenleving.

Lees meer...

Interakt Contour
Locatie: Gebouw Zuid

Bij de dagbesteding van InteraktContour werken mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor aan hun persoonlijke doelen. Deze zijn gericht op het trainen en ontwikkelen van vaardigheden om veel dingen in het dagelijks leven zelfstandig te kunnen blijven doen.

Lees meer...

ITwoon
Locatie: Gebouw Zuid

ITwoon heeft kennis van ICT en van corporaties. Wij verzorgen automatisering van de IT-omgeving en zijn gedreven door samenwerking met Twentse woningcorporaties. U krijgt een professionele maar zorgeloze ICT omgeving met continuïteit, voorspelbare ICT kosten en efficiënte processen. U heeft inzicht, overzicht en controle en tegelijkertijd kunnen uw mensen hun tijd besteden aan hun eigen werk.

Lees meer...

JKCreations
Locatie: Gebouw Zuid

JKCreations is een ontwerpbureau ontstaan uit een samensmelting van Techniek en Creativiteit. JKC ontwerpt voor opdrachtgevers op gebied van Engineering, Ontwikkeling (R&D) van eigen producten zoals aluminium presentatiekoffers (suitcase4you.com), Stadsvazen en Verlichting. Door gebruik te maken van onder andere 3D print- en lasertechnieken ontstaat er een wereld van mogelijkheden!

Lees meer...

Kinderdomein
Locatie: Gebouw Zuid

Kinderdomein biedt een persoonlijke en professionele opvang voor kinderen. Er wordt niet alleen een geborgen en vertrouwde omgeving geboden, maar kinderen worden iedere keer weer uitgedaagd met een afwisselend programma om te groeien.

Lees meer...

Meesterwerk
Locatie: Gebouw Zuid

Meesterwerk is de spil tussen werkgevers, gemeenten en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Alle projecten van Meesterwerk hebben een relatie tot de arbeidsmarkt, of het nu gaat om werven van kandidaten bij het UWV en gemeenten, om selectie van kandidaten, scholing, begeleiding of uitstroom naar werk.

Lees meer...

Miljata Bouwlab
Locatie: Gebouw Zuid

Miljata Bouwlab is het enige LEGO bouwlab in Enschede. Kom bouwen met kilo’s losse LEGO-blokken of kies voor een workshop programmeren met WeDo. Kids vervelen zich hier nooit!

Lees meer...

Orange8
Locatie: Gebouw Zuid

Het gaat niet over ons, maar om jouw uitdaging. We bieden trainingen, events & tools waarmee je het beste uit jezelf haalt. Beter met je tijd omgaan, effectief communiceren en meer…

Orange8 geeft trainingen die inspirerend en interactief zijn. Dit gebeurt met het Oranje-DNA, dat een combinatie is van ‘het rode’ resultaatgerichte en ‘het gele’ enthousiasme. Tijdens de trainingen word je op een frisse, actieve en prikkelende wijze meegenomen om jouw persoonlijke doel te behalen.

Lees meer...

PopsCool Twente
Locatie: Gebouw Zuid

Natuurlijk vind je bij POPsCOOL de vetste muzieklessen en de coolste docenten. In gebouw Zuid van de Performance Factory geven we les aan iedereen van circa 8 tot 108 jaar in: DJ, drums, zang, toetsen, gitaar, saxofoon, basgitaar en bandcoaching. Daarnaast verhuren we een oefenruimte voor bands. En doen we mee aan diverse evenementen, zodat jij podiumervering krijgt! Benieuwd welke lessen en locaties we nog meer hebben? Of wil je een proefles aanvragen? Ga naar www.popscool.nl

Lees meer...

Realisme in Portret
Locatie: Gebouw Zuid

Bij Anne-Baukje van Realisme in Portret kun je terecht voor een tekening in opdracht, workshops, tekenlessen en professioneel tekenmateriaal.

Lees meer...

Solid Work
Locatie: Gebouw Zuid

Solid Work houdt zich bezig met grafisch ontwerp in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuw beeldmerk, huisstijl, verpakking of een nieuwe website. Ook kunnen wij de implementatie ervan verzorgen. Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook nog een webshop genaamd HeyBoyHeyGirl, hier vindt je unieke en originele geboortjekaartjes!

Lees meer...

SPL | Personal Stylist
Locatie: Gebouw Zuid

Bij SPL kunt u terecht voor persoonlijke aandacht voor uw haar. Knippen, kleuren en styling. Wij werken met exclusieve producten. Official Jean Paul Mynè salon.

Het merk bevat geen: siliconen, parabenen, SLS & SLES en ammonia. En is dierproefvrij, 100% vegan en 100% organisch.

Dankzij een brede productlijn van Jean Paul Mynè kunnen wij nog meer diensten uitvoeren, en tegelijkertijd streven naar gezond haar. Ben je benieuwd welke behandeling bij jouw haar past? Kom dan snel langs bij ons in de salon. Bel of whatsapp voor een afspraak met Stephanie, 06-531 253 14.

Lees meer...

Sportaal
Locatie: Gebouw Zuid

Sportaal stimuleert mensen om samen te sporten en te zwemmen. Dit doet Sportaal door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken.

Lees meer...

Stadswerkplaats Enschede
Locatie: Gebouw Zuid

Ben je als bedrijf, ZZP’er, student, kunstenaar of andere belangstellende op zoek naar een goed ingerichte werkplaats met machines en apparatuur op één plek? Dan ben je bij Stadswerkplaats Enschede aan het juiste adres! Vakman én beginner kunnen er flink de handen uit de mouwen steken.

Lees meer...

Stichting ARTwekkelo (SART)
Locatie: Gebouw Zuid

SART (Stichting ARTwekkelo) heeft als doel beeldende kunst te stimuleren en te faciliteren. SART realiseert en beheert atelierruimtes voor kunstenaars en ontwerpers. Daarnaast werkt SART aan de realisatie van het SmARTlab PLRD: een permanente, innovatieve werkplaats voor kunstenaars, wetenschappers en ondernemers.

Lees meer...

Stichting Weekendschool: Toppers op zondag in Twente
Locatie: Gebouw Zuid

“Toppers Op Zondag” biedt gemotiveerde jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben, de mogelijkheid hun horizon te verbreden op educatief, sociaal-cultureel en maatschappelijk gebied. We bieden de jongeren de mogelijkheid en kansen om vooruit te kijken naar de toekomst, om zich te ontplooien en om meer van de wereld te ontdekken. “Wat wil je later worden, waar ben je goed in?”. Op de weekendschool maken de jongeren kennis met allerlei beroepen, bedrijven en instellingen.

Lees meer...

TC Wonen & Architectuur
Locatie: Gebouw Zuid

‘Realisation of a Dream’
Architectuur of verbouwingen duur? Wij zorgen al jaren voor een betaalbare Architectuur (Bna). De eerste schets is gratis. We willen eerst laten zien dat we naar u luisteren. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Maak een afspraak en we komen naar jullie toe. E-mail: info@tcwonen.nl.

Lees meer...

Theatermakerij Enschede
Locatie: Gebouw Zuid

Theatermakerij Enschede geeft theaterlessen aan iedereen vanaf 6 jaar. Je kan meewerken aan verschillende voorstellingen.

Lees meer...

Twentsche Foodhal
Locatie: Gebouw Zuid

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers maar liefst tien verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat we het aanbod voortdurend veranderen, is elk bezoek telkens weer verrassend.

Lees meer...

Voltalent
Locatie: Gebouw Zuid

VolTalent is een ‘creatieFabriek’ met een sociaal maatschappelijk doel: (jonge) vrouwen die aan de rand staan van de arbeidsmarkt motiveren en hen vanuit hun talenten, ambities en vaardigheden laten ervaren wat zij willen gaan doen en wat bij hen past. Zo kunnen zij vervolgens zelfverzekerd en gemotiveerd uitstromen naar een opleiding, werk of creatief ondernemerschap. 

 

Lees meer...

Woningcorporatie Domijn
Locatie: Gebouw Zuid

Als woningcorporatie zorgt Domijn voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Er wonen ongeveer 30.000 mensen in een van onze huizen in Enschede, Haaksbergen en Losser. In totaal hebben we 15.500 woningen die we verhuren, onderhouden en beheren.

Bij ons gaat het om meer dan alleen een huis, we willen onze huurders echt een thuis bieden. Met ruim 200 medewerkers zetten wij ons hier dagelijks voor in.

Lees meer...

Workspace4u
Locatie: Gebouw Zuid

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor professionals en zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. Een plek waar samenwerking tot stand wordt gebracht en/of gebundeld. Naast het organiseren van business events faciliteert Workspace4U innovatieve werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

Lees meer...

AR Coopers
Locatie: Gebouw Oost

A.R. Cooper’s ontwikkelt eigen Augmented Reality software en hardware voor Location Based Entertainment toepassingen.

Lees meer...

Bounz
Locatie: Gebouw Oost

Bij Bounz wordt trampoline springen naar een volgend level genomen. Bounz is een nieuw en uniek concept waarmee trampoline springen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert.

Lees meer...

Budo Aykac
Locatie: Gebouw Oost

Budo Aykac biedt vechtsporten voor jong en oud waarbij waarden en normen centraal staan. Denk hierbij aan respect, discipline, voor jezelf opkomen en zelfvertrouwen. We hebben een team van enthousiaste en professionele trainers die klaar staan om uitdagende lessen en persoonlijke begeleiding te bieden. We zijn in het bezit van het Fight Right keurmerk. Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Kom dan snel een keer langs. www.budo-aykac.nl

Lees meer...

Cube Bouldergym
Locatie: Gebouw Oost

Cube Bouldergym is de tweede klimhal in Nederland die zich volledig richt op boulderen: het klimmen van korte klimroutes zonder touw en gordel.

Lees meer...

Custom Solution
Locatie: Gebouw Oost

Wij zijn een ondernemersadviesbureau, dat (startende) ondernemers op basis van maatwerk adviseert, plannen ontwikkelt en begeleidt. Dit doen we op basis van kennis op het gebied van ICT, bedrijfskunde, organisatiekunde, juridisch en financieel gebied.

Naast het adviseren en begeleiden, geven we trainingen, workshops en kennissessies.

Lees meer...

DSV Gascogne
Locatie: Gebouw Oost

Bij schermvereniging Gascogne kan iedereen (leren) schermen. We bieden introcursussen voor jeugd en volwassenen, training voor beginners en gevorderden en verzorgen workshops en demo’s.

Lees meer...

Gymzaal
Locatie: Gebouw Oost

De gymzaal in de PF is voor iedereen, van jong tot oud. De volledig ingerichte gymzaal is voorzien van een shocktower vloer, een basketbalinstallatie en heeft een afmeting van 20x20 meter. Met een breed scala aan mogelijkheden is de gymzaal onder andere geschikt voor zaalsporten, instructies, workshops en presentaties.

Lees meer...

MK Baseball & Softball
Locatie: Gebouw Oost

MK Baseball & Softball beschikt over een eigen honk- en softbal trainingsfaciliteit. De indoor trainingsfaciliteit is de ultieme combinatie van honkbal, softbal, fun en gezelligheid!

Lees meer...

Padel
Locatie: Gebouw Oost

Padel is de snelstgroeiende sport in de wereld en ook sterk in opkomst in Nederland. Het is een soort kruising van squash en tennis. Het is tennis met squash-regels waarbij je padelt in een kooi waar je de wand bij kan gebruiken.

Lees meer...

Room Escape Enschede
Locatie: Gebouw Oost

Jij en je team gaan de kamer binnen. BAM!!! Achter je valt de deur in het slot. Op de muur hangt een klok, die begint af te tellen… De opdracht is simpel: binnen een uur uit de kamer ontsnappen!

ONE TEAM | ONE HOUR | ONE ESCAPE
LUKT HET JOU EN JE VRIENDEN OM TE ONTSNAPPEN?
Het leukste uitje in Enschede. Kan jij het aan?!?
Meer info en reserveren: roomescapeenschede.nl

Lees meer...

Skatepark De Fabriek
Locatie: Gebouw Oost

Skatepark De Fabriek is een project van Skateboardvereniging De Fabriek en hét centrum voor skatend Twente. Iedereen is welkom bij de Skateboardvereniging! Hiervoor moet je je wel eerst even inschrijven.

Lees meer...

Speedsoccer
Locatie: Gebouw Oost

Speedsoccer wordt gespeeld in een overdekte ruimte op een kunstgrasveld en staat bekend als een sport met hoge intentsiteit. De bal blijft continu in het spel door de gesloten boarding van één meter hoog en een netconstructie aan de boven- en zijkant. Het is de leukste locatie om je conditie op peil te houden!

Lees meer...

The Youth Company
Locatie: Gebouw Oost

The Youth Company biedt een platform voor jongeren, waarin het ontwikkelen en ontdekken van talenten, vaardigheden en competenties centraal staat. Bij The Youth Company nemen jongeren het voortouw in hun eigen leerproces. Onze methodes zijn gebaseerd op niet- formeel onderwijs en het leren kan plaatsvinden in Nederland en/of in internationale groepen. Deze aanpak biedt een waardevolle aanvulling op formeel onderwijs, jongerenwerk & jeugdzorg organisaties en een verscheidenheid aan organisaties actief in de lokale democratische samenleving. Wij vinden het geweldig om jongeren te stimuleren om initiatief te nemen in hun persoonlijke en professionele groei en om op deze manier hun impact op de samenleving te vergroten. Wij bieden een leeromgeving die jongeren uitdaagt nieuwsgierig, creatief, ondernemend en betrokken zijn.

Als The Youth Company willen we een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ALLE jongeren in de leeftijdscategorie 14 – 30 jaar. Inclusie is een belangrijke waarde van The Youth Company. Voor ons betekent inclusie dat alle jongeren welkom zijn ongeacht hun gender en seksuele identiteit, ras, religie, familieachtergrond, opleidingsniveau, sociaaleconomische status en het land waar zij vandaan komen.

Lees meer...

Training Center Twente
Locatie: Gebouw Oost

Training Center Twente (TCT) is een sportorganisatie en bestaat uit een aantal hoofdplatforms, met ieder een eigen karakter die samen één geheel vormen. Wij bieden: bokszaktraining, bootcamp, crossfit, freerunning, judo, dames kickboksen, mixed martial arts (MMA), personal training, pilates en systema

Met een uniek aanbod van diverse sporten en activiteiten in een industriële omgeving zorgt ons team ervoor dat jij je thuis voelt en voorzien we je van de beste begeleiding! Naast ons sportaanbod verzorgen wij met enige regelmaat workshops, sportdagen en teambuilding-activiteiten. Onze arrangementen worden op maat gemaakt en elke keer weer nauwkeurig afgestemd op de wensen van de klant.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.tct.fit. Of stuur ons een e-mail info@tct.fit. Bellen mag ook, je bereikt ons op +31(6)49207040.

Let’s be Unstoppable!

Lees meer...

Wijkraad de Bothoven
Locatie: Gebouw Oost

Wijkraad de Bothoven bestaat sinds 2002. Het doel van de wijkraad is om de leefbaarheid en cohesie in de Bothoven te bevorderen.

De wijkraad bestaat uit bewoners van de Bothoven en is vrijwilligerswerk. Omdat de wijkraad alleen uit vrijwilligers bestaat kan het voorkomen dat het beantwoorden van email of telefoon niet altijd dezelfde dag zal zijn. De wijkraad werkt samen met verschillende partijen die in onze wijk actief zijn. Deze verschillende partijen zijn: diverse zorginstanties, ondernemers, gemeente Enschede, wijkagent en woningcorporaties Domijn en De Woonplaats.

Lees meer...

Workspace4U
Locatie: Gebouw Oost

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor professionals en zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. Een plek waar samenwerking tot stand wordt gebracht en/of gebundeld. Naast het organiseren van business events faciliteert Workspace4U innovatieve werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

Lees meer...

Aveleijn
Locatie: Gebouw West

Aveleijn biedt zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid.

Aveleijn biedt een zinvolle en uitdagende dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Het dagcentrum kent diverse afdelingen met allemaal hun eigen activiteiten die aansluiten bij de wensen van de cliënt; er is een kunstatelier, textielatelier, industrieafdeling, bakkerij, kantine en recreatieve groep.

Lees meer...

Nederlandse Reisopera
Locatie: Gebouw West

“Wij geloven dat een operavoorstelling je leven kan veranderen. Daarom maken wij opera’s die mensen verbinden en raken. Een opera verhaalt immers over emoties die we allemaal kennen. En daarom reizen wij met onze voorstellingen naar een theater bij jou in de buurt. Wij geloven met heel ons hart dat in een tijd van polarisatie en negativisme, cultuur hoop en verbinding geeft.”

Nicolas Mansfield
directeur Nederlandse Reisopera

Lees meer...

Polaroid Originals
Locatie: Gebouw Noord

Polaroid is terug in Enschede! De Polaroid fabriek sloot in 2008 haar deuren en maakte een doorstart onder de naam Impossible. Sinds september 2017 is Polaroid teruggekeerd in Enschede onder de naam Polaroid Originals. Sindsdien heeft de instant-klaar foto een comeback gemaakt en is populairder dan ooit tevoren!

“Welkom bij Polaroid Originals gevestigd in de Performance Factory te Enschede. Wij zijn de enige fabriek in de wereld die “direct-klaar” foto’s produceert voor zowel de amateur – en professionele fotograaf. Onze direct-klaar film is zowel te gebruiken in de klassieke Polaroid camera’s als in onze nieuwe Polaroid camera’s”.

Lees meer...

RJ Safety & Security
Locatie: Gebouw Noord

RJ Safety & Security biedt een totaalconcept aan beveiligingsdiensten. Variërend van  cameratoezicht tot objectbeveiliging bieden de dienstverleningen klanten de mogelijkheid fysieke beveiliging te combineren met innovatieve technieken op het gebied van veiligheid.

Lees meer...

Alifa Bike Works
Locatie: Hal Zuid

Alifa Bike Works is een Social Enterprise opgericht door Aschwin Bergsma en Pascal Dijkman. Jongeren krijgen bij ons de kans om kennis te maken met techniek, hun vaardigheden te (door)ontwikkelen én om zakgeld te verdienen. Klanten kunnen bij ons terecht voor reparaties, in- en verkoop van rijwielen en materialen, (fietstechniek)educatie en vrije tijdsbesteding.

Alifa Bike Works is een onderdeel van Alifa Welzijn en biedt jongeren de mogelijkheid om ervaring op te doen in de fietstechniek en zakgeld te verdienen.

Anyflex
Locatie: Hal Zuid

De plek voor uw professionele internet oplossingen: website, email, hosting. Met jaren ervaring en samenwerkingen met reclamebureaus, kunnen wij u een hoogwaardig ontworpen website aanbieden.

Samen met een in-huis ontworpen CMS (content management systeem) beschikt u over een site waarbij u makkelijk, via de beveiligde back-office, overal ter wereld updates kunt maken.
Wij gaan verder, door met u samen te werken ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte software, waardoor uw website uit kan groeien tot een volwaardige internet applicatie.
Verder doen wij ook aan Narrowcasting met high quality technieken!

Specialismen
Narrowcasting, Webdesign, Webapplicaties, Automatisering.

Hosting, domeinregistratie en websites zijn producten waar u bij ons altijd voor terecht kunt. Maar wij gaan verder. Software en hardware combinaties op maat, die voor uw bedrijf werken. Dat is waar het bij ons om draait. Wij gaan samen met u op zoek naar dé oplossing op ICT gebied.

AR Coopers
Locatie: Hal Oost

A.R. Cooper’s ontwikkelt eigen Augmented Reality software en hardware voor Location Based Entertainment toepassingen.

Aveleijn
Locatie: Hal West

Aveleijn biedt zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid.

Aveleijn biedt een zinvolle en uitdagende dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Het dagcentrum kent diverse afdelingen met allemaal hun eigen activiteiten die aansluiten bij de wensen van de cliënt; er is een kunstatelier, textielatelier, industrieafdeling, bakkerij, kantine en recreatieve groep.

Ben Bulsink
Locatie: Hal Zuid

Ik werk als zelfstandig productontwikkelaar, in samenwerking met belanghebbenden. Van idee naar product: vanuit een vermoeden voor een zinvol consumentenproduct help ik zoeken naar de goede uitvoeringsvorm en ontwikkel de elektronica en software, tot productie toe.
Huidige projecten: Wearable ademhalingsregistratie, elektronisch Scrabble® bord, Zaklamp 2.0
benbulsink (@) outlook.com, Kamer 214.

Bounz
Locatie: Hal Oost

Bij Bounz wordt trampoline springen naar een volgend level genomen. Bounz is een nieuw en uniek concept waarmee trampoline springen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert.

Budo Aykac
Locatie: Hal Oost

Budo Aykac biedt vechtsporten voor jong en oud waarbij waarden en normen centraal staan. Denk hierbij aan respect, discipline, voor jezelf opkomen en zelfvertrouwen. We hebben een team van enthousiaste en professionele trainers die klaar staan om uitdagende lessen en persoonlijke begeleiding te bieden. We zijn in het bezit van het Fight Right keurmerk. Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Kom dan snel een keer langs. www.budo-aykac.nl

ByMarij
Locatie: Hal Zuid

Ben je op zoek naar dé perfecte trouw- of geboortekaart? Er zijn zoveel soorten kaarten, maar er is maar één ontwerp dat precies past bij jullie! Samen met jullie zorg ik voor een uniek ontwerp dat perfect past en jullie unieke persoonlijkheid uitstraalt. Een trouw- of geboortekaart die ongetwijfeld zal zorgen voor veel positieve reacties.

Carlito the Barber
Locatie: Hal Zuid

Carlito is een heren Barbershop waar je terecht kan voor frisse kapsels van klassiek tot modern. Gespecialiseerd in het knippen,trimmen, contouren & stylen voor alle leeftijden.
Wat 14 jaar terug is begonnen als een wens wordt nu werkelijkheid, een eigen Barbershop op een perfecte plek bij de Performance Factory.
Iedereen is bij mij welkom, niet alleen voor een ‘haircut’ maar ook voor een gezellig praatje. Ik streef naar een sfeervolle shop waar iedereen zich thuis kan voelen.
Nieuwsgierig? Kom vanaf december gezellig langs.

Cube Bouldergym
Locatie: Hal Oost

Cube Bouldergym is de tweede klimhal in Nederland die zich volledig richt op boulderen: het klimmen van korte klimroutes zonder touw en gordel.

Custom Solution
Locatie: Hal Oost

Wij zijn een ondernemersadviesbureau, dat (startende) ondernemers op basis van maatwerk adviseert, plannen ontwikkelt en begeleidt. Dit doen we op basis van kennis op het gebied van ICT, bedrijfskunde, organisatiekunde, juridisch en financieel gebied.

Naast het adviseren en begeleiden, geven we trainingen, workshops en kennissessies.

Custom Solution
Locatie: Hal Zuid

Wij zijn een ondernemersadviesbureau, dat (startende) ondernemers op basis van maatwerk adviseert, plannen ontwikkelt en begeleidt. Dit doen we op basis van kennis op het gebied van ICT, bedrijfskunde, organisatiekunde, juridisch en financieel gebied.

Naast het adviseren en begeleiden, geven we trainingen, workshops en kennissessies.

De Boomhut
Locatie: Hal Zuid

De Boomhut is een kleinschalige praktijk voor orthopedagogie. We werken graag met de extra leuke kinderen en jongeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autisme, (hoog)begaafdheid, AD(H)D en hooggevoeligheid. Maar iedereen die behoefte heeft aan gespecialiseerde huiswerkbegeleiding, mindfulnesstraining of individuele begeleiding is natuurlijk welkom. Inzet PGB is ook mogelijk. Informeer gerust!

De Houtmeesters
Locatie: Hal Zuid

De Houtmeesters is een werkgelegenheidsproject van Meesterwerk Werkprojecten. In dit houtatelier kan een ieder terecht voor het kopen van stoere en eigentijdse meubels van hout. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp door De Houtmeesters te laten maken. U kunt via onze webshop producten bestellen of bezoek onze werkplaats in Enschede

DSV Gascogne
Locatie: Hal Oost

Bij schermvereniging Gascogne kan iedereen (leren) schermen. We bieden introcursussen voor jeugd en volwassenen, training voor beginners en gevorderden en verzorgen workshops en demo’s.

Element X Customs
Locatie: Hal Zuid

Element X Customs is een jong en dynamisch team met verstand van veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vormgeven. Denk aan een groot aantal mogelijkheden zoals Graffiti & stencil art, laser printing, sign (bestickering), zeefdruk, heatpress en grafisch vormgeven.

Op onze plek komen creativiteit, exclusiviteit & samenwerking tot zijn recht.
Ben jij creatief & ondernemend? Neem contact met ons op!

Frans Dekker Photography
Locatie: Hal Zuid

Frans Dekker Photography is een internationale fotograaf die campagnes, producten en advertenties heeft geschoten voor grote (inter)nationale bedrijven.

Galileia Speltherapie
Locatie: Hal Zuid

Speltherapie is een vorm van psychotherapie die via spel het kind behandelt. Speltherapie kan helpen bij kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling en omdat spelen de universele taal van het kind is. Via het spel bereikt de (spel)therapeut op een zeer ontspannen manier de diepere gevoelens en emoties van het kind.

GLO Entertainment Live
Locatie: Hal Zuid

GLO Entertainment Live | Arts Performance Skool is gevestigd in gebouw Zuid van de Performance Factory . Het danscentrum voor peuter, kleuter en jong & oud en een plek waar talent zich kan ontwikkelen onder professionele begeleiding van recreatie dans, demo-team tot aan vooropleiding behoren tot de mogelijkheden.

Gymzaal
Locatie: Hal Oost

De gymzaal in de PF is voor iedereen, van jong tot oud. De volledig ingerichte gymzaal is voorzien van een shocktower vloer, een basketbalinstallatie en heeft een afmeting van 20x20 meter. Met een breed scala aan mogelijkheden is de gymzaal onder andere geschikt voor zaalsporten, instructies, workshops en presentaties.

HeyBoy HeyGirl
Locatie: Hal Noord

De HeyBoyHeyGirl hippe design geboortekaartjes zijn uniek, stoer, trendy, lief, retro / vintage.
U kiest een ontwerp en daarna is het kaartje gratis naar eigen wens en smaak aan te passen door onze ontwerpers. Onze hipdesign geboorte kaartjes hebben een hoge kwaliteit en zijn toch heel betaalbaar. Kies nu een hip geboortekaart uit onze collectie en vraag een gratis modelkaartje aan.

Humanitas Onder Dak
Locatie: Hal Zuid

Humanitas Onder Dak is een vangnetorganisatie die hulp biedt aan jongeren en volwassenen die de aansluiting bij de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken. De organisatie biedt deze mensen vraaggerichte begeleiding vanuit de humanistische grondwaarden gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid, eigen regie en eigen kracht zodat zij weer volwaardig kunnen participeren in de samenleving.

Interakt Contour
Locatie: Hal Zuid

Bij de dagbesteding van InteraktContour werken mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor aan hun persoonlijke doelen. Deze zijn gericht op het trainen en ontwikkelen van vaardigheden om veel dingen in het dagelijks leven zelfstandig te kunnen blijven doen.

ITwoon
Locatie: Hal Zuid

ITwoon heeft kennis van ICT en van corporaties. Wij verzorgen automatisering van de IT-omgeving en zijn gedreven door samenwerking met Twentse woningcorporaties. U krijgt een professionele maar zorgeloze ICT omgeving met continuïteit, voorspelbare ICT kosten en efficiënte processen. U heeft inzicht, overzicht en controle en tegelijkertijd kunnen uw mensen hun tijd besteden aan hun eigen werk.

JKCreations
Locatie: Hal Zuid

JKCreations is een ontwerpbureau ontstaan uit een samensmelting van Techniek en Creativiteit. JKC ontwerpt voor opdrachtgevers op gebied van Engineering, Ontwikkeling (R&D) van eigen producten zoals aluminium presentatiekoffers (suitcase4you.com), Stadsvazen en Verlichting. Door gebruik te maken van onder andere 3D print- en lasertechnieken ontstaat er een wereld van mogelijkheden!

Kinderdomein
Locatie: Hal Zuid

Kinderdomein biedt een persoonlijke en professionele opvang voor kinderen. Er wordt niet alleen een geborgen en vertrouwde omgeving geboden, maar kinderen worden iedere keer weer uitgedaagd met een afwisselend programma om te groeien.

Meesterwerk
Locatie: Hal Zuid

Meesterwerk is de spil tussen werkgevers, gemeenten en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Alle projecten van Meesterwerk hebben een relatie tot de arbeidsmarkt, of het nu gaat om werven van kandidaten bij het UWV en gemeenten, om selectie van kandidaten, scholing, begeleiding of uitstroom naar werk.

Miljata Bouwlab
Locatie: Hal Zuid

Miljata Bouwlab is het enige LEGO bouwlab in Enschede. Kom bouwen met kilo’s losse LEGO-blokken of kies voor een workshop programmeren met WeDo. Kids vervelen zich hier nooit!

MK Baseball & Softball
Locatie: Hal Oost

MK Baseball & Softball beschikt over een eigen honk- en softbal trainingsfaciliteit. De indoor trainingsfaciliteit is de ultieme combinatie van honkbal, softbal, fun en gezelligheid!

Nederlandse Reisopera
Locatie: Hal West

“Wij geloven dat een operavoorstelling je leven kan veranderen. Daarom maken wij opera’s die mensen verbinden en raken. Een opera verhaalt immers over emoties die we allemaal kennen. En daarom reizen wij met onze voorstellingen naar een theater bij jou in de buurt. Wij geloven met heel ons hart dat in een tijd van polarisatie en negativisme, cultuur hoop en verbinding geeft.”

Nicolas Mansfield
directeur Nederlandse Reisopera

Orange8
Locatie: Hal Zuid

Het gaat niet over ons, maar om jouw uitdaging. We bieden trainingen, events & tools waarmee je het beste uit jezelf haalt. Beter met je tijd omgaan, effectief communiceren en meer…

Orange8 geeft trainingen die inspirerend en interactief zijn. Dit gebeurt met het Oranje-DNA, dat een combinatie is van ‘het rode’ resultaatgerichte en ‘het gele’ enthousiasme. Tijdens de trainingen word je op een frisse, actieve en prikkelende wijze meegenomen om jouw persoonlijke doel te behalen.

Padel
Locatie: Hal Oost

Padel is de snelstgroeiende sport in de wereld en ook sterk in opkomst in Nederland. Het is een soort kruising van squash en tennis. Het is tennis met squash-regels waarbij je padelt in een kooi waar je de wand bij kan gebruiken.

Polaroid Originals
Locatie: Hal Noord

Polaroid is terug in Enschede! De Polaroid fabriek sloot in 2008 haar deuren en maakte een doorstart onder de naam Impossible. Sinds september 2017 is Polaroid teruggekeerd in Enschede onder de naam Polaroid Originals. Sindsdien heeft de instant-klaar foto een comeback gemaakt en is populairder dan ooit tevoren!

“Welkom bij Polaroid Originals gevestigd in de Performance Factory te Enschede. Wij zijn de enige fabriek in de wereld die “direct-klaar” foto’s produceert voor zowel de amateur – en professionele fotograaf. Onze direct-klaar film is zowel te gebruiken in de klassieke Polaroid camera’s als in onze nieuwe Polaroid camera’s”.

PopsCool Twente
Locatie: Hal Zuid

Natuurlijk vind je bij POPsCOOL de vetste muzieklessen en de coolste docenten. In gebouw Zuid van de Performance Factory geven we les aan iedereen van circa 8 tot 108 jaar in: DJ, drums, zang, toetsen, gitaar, saxofoon, basgitaar en bandcoaching. Daarnaast verhuren we een oefenruimte voor bands. En doen we mee aan diverse evenementen, zodat jij podiumervering krijgt! Benieuwd welke lessen en locaties we nog meer hebben? Of wil je een proefles aanvragen? Ga naar www.popscool.nl

Realisme in Portret
Locatie: Hal Zuid

Bij Anne-Baukje van Realisme in Portret kun je terecht voor een tekening in opdracht, workshops, tekenlessen en professioneel tekenmateriaal.

RJ Safety & Security
Locatie: Hal Noord

RJ Safety & Security biedt een totaalconcept aan beveiligingsdiensten. Variërend van  cameratoezicht tot objectbeveiliging bieden de dienstverleningen klanten de mogelijkheid fysieke beveiliging te combineren met innovatieve technieken op het gebied van veiligheid.

Room Escape Enschede
Locatie: Hal Oost

Jij en je team gaan de kamer binnen. BAM!!! Achter je valt de deur in het slot. Op de muur hangt een klok, die begint af te tellen… De opdracht is simpel: binnen een uur uit de kamer ontsnappen!

ONE TEAM | ONE HOUR | ONE ESCAPE
LUKT HET JOU EN JE VRIENDEN OM TE ONTSNAPPEN?
Het leukste uitje in Enschede. Kan jij het aan?!?
Meer info en reserveren: roomescapeenschede.nl

Skatepark De Fabriek
Locatie: Hal Oost

Skatepark De Fabriek is een project van Skateboardvereniging De Fabriek en hét centrum voor skatend Twente. Iedereen is welkom bij de Skateboardvereniging! Hiervoor moet je je wel eerst even inschrijven.

Solid Work
Locatie: Hal Zuid

Solid Work houdt zich bezig met grafisch ontwerp in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuw beeldmerk, huisstijl, verpakking of een nieuwe website. Ook kunnen wij de implementatie ervan verzorgen. Schuif gerust eens aan voor een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook nog een webshop genaamd HeyBoyHeyGirl, hier vindt je unieke en originele geboortjekaartjes!

Speedsoccer
Locatie: Hal Oost

Speedsoccer wordt gespeeld in een overdekte ruimte op een kunstgrasveld en staat bekend als een sport met hoge intentsiteit. De bal blijft continu in het spel door de gesloten boarding van één meter hoog en een netconstructie aan de boven- en zijkant. Het is de leukste locatie om je conditie op peil te houden!

SPL | Personal Stylist
Locatie: Hal Zuid

Bij SPL kunt u terecht voor persoonlijke aandacht voor uw haar. Knippen, kleuren en styling. Wij werken met exclusieve producten. Official Jean Paul Mynè salon.

Het merk bevat geen: siliconen, parabenen, SLS & SLES en ammonia. En is dierproefvrij, 100% vegan en 100% organisch.

Dankzij een brede productlijn van Jean Paul Mynè kunnen wij nog meer diensten uitvoeren, en tegelijkertijd streven naar gezond haar. Ben je benieuwd welke behandeling bij jouw haar past? Kom dan snel langs bij ons in de salon. Bel of whatsapp voor een afspraak met Stephanie, 06-531 253 14.

Sportaal
Locatie: Hal Zuid

Sportaal stimuleert mensen om samen te sporten en te zwemmen. Dit doet Sportaal door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken.

Stadswerkplaats Enschede
Locatie: Hal Zuid

Ben je als bedrijf, ZZP’er, student, kunstenaar of andere belangstellende op zoek naar een goed ingerichte werkplaats met machines en apparatuur op één plek? Dan ben je bij Stadswerkplaats Enschede aan het juiste adres! Vakman én beginner kunnen er flink de handen uit de mouwen steken.

Stichting ARTwekkelo (SART)
Locatie: Hal Zuid

SART (Stichting ARTwekkelo) heeft als doel beeldende kunst te stimuleren en te faciliteren. SART realiseert en beheert atelierruimtes voor kunstenaars en ontwerpers. Daarnaast werkt SART aan de realisatie van het SmARTlab PLRD: een permanente, innovatieve werkplaats voor kunstenaars, wetenschappers en ondernemers.

Stichting Weekendschool: Toppers op zondag in Twente
Locatie: Hal Zuid

“Toppers Op Zondag” biedt gemotiveerde jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben, de mogelijkheid hun horizon te verbreden op educatief, sociaal-cultureel en maatschappelijk gebied. We bieden de jongeren de mogelijkheid en kansen om vooruit te kijken naar de toekomst, om zich te ontplooien en om meer van de wereld te ontdekken. “Wat wil je later worden, waar ben je goed in?”. Op de weekendschool maken de jongeren kennis met allerlei beroepen, bedrijven en instellingen.

TC Wonen & Architectuur
Locatie: Hal Zuid

‘Realisation of a Dream’
Architectuur of verbouwingen duur? Wij zorgen al jaren voor een betaalbare Architectuur (Bna). De eerste schets is gratis. We willen eerst laten zien dat we naar u luisteren. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Maak een afspraak en we komen naar jullie toe. E-mail: info@tcwonen.nl.

The Youth Company
Locatie: Hal Oost

The Youth Company biedt een platform voor jongeren, waarin het ontwikkelen en ontdekken van talenten, vaardigheden en competenties centraal staat. Bij The Youth Company nemen jongeren het voortouw in hun eigen leerproces. Onze methodes zijn gebaseerd op niet- formeel onderwijs en het leren kan plaatsvinden in Nederland en/of in internationale groepen. Deze aanpak biedt een waardevolle aanvulling op formeel onderwijs, jongerenwerk & jeugdzorg organisaties en een verscheidenheid aan organisaties actief in de lokale democratische samenleving. Wij vinden het geweldig om jongeren te stimuleren om initiatief te nemen in hun persoonlijke en professionele groei en om op deze manier hun impact op de samenleving te vergroten. Wij bieden een leeromgeving die jongeren uitdaagt nieuwsgierig, creatief, ondernemend en betrokken zijn.

Als The Youth Company willen we een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ALLE jongeren in de leeftijdscategorie 14 – 30 jaar. Inclusie is een belangrijke waarde van The Youth Company. Voor ons betekent inclusie dat alle jongeren welkom zijn ongeacht hun gender en seksuele identiteit, ras, religie, familieachtergrond, opleidingsniveau, sociaaleconomische status en het land waar zij vandaan komen.

Theatermakerij Enschede
Locatie: Hal Zuid

Theatermakerij Enschede geeft theaterlessen aan iedereen vanaf 6 jaar. Je kan meewerken aan verschillende voorstellingen.

Training Center Twente
Locatie: Hal Oost

Training Center Twente (TCT) is een sportorganisatie en bestaat uit een aantal hoofdplatforms, met ieder een eigen karakter die samen één geheel vormen. Wij bieden: bokszaktraining, bootcamp, crossfit, freerunning, judo, dames kickboksen, mixed martial arts (MMA), personal training, pilates en systema

Met een uniek aanbod van diverse sporten en activiteiten in een industriële omgeving zorgt ons team ervoor dat jij je thuis voelt en voorzien we je van de beste begeleiding! Naast ons sportaanbod verzorgen wij met enige regelmaat workshops, sportdagen en teambuilding-activiteiten. Onze arrangementen worden op maat gemaakt en elke keer weer nauwkeurig afgestemd op de wensen van de klant.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.tct.fit. Of stuur ons een e-mail info@tct.fit. Bellen mag ook, je bereikt ons op +31(6)49207040.

Let’s be Unstoppable!

Twentsche Foodhal
Locatie: Hal Zuid

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers maar liefst tien verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat we het aanbod voortdurend veranderen, is elk bezoek telkens weer verrassend.

Voltalent
Locatie: Hal Zuid

VolTalent is een ‘creatieFabriek’ met een sociaal maatschappelijk doel: (jonge) vrouwen die aan de rand staan van de arbeidsmarkt motiveren en hen vanuit hun talenten, ambities en vaardigheden laten ervaren wat zij willen gaan doen en wat bij hen past. Zo kunnen zij vervolgens zelfverzekerd en gemotiveerd uitstromen naar een opleiding, werk of creatief ondernemerschap. 

 

Wijkraad de Bothoven
Locatie: Hal Oost

Wijkraad de Bothoven bestaat sinds 2002. Het doel van de wijkraad is om de leefbaarheid en cohesie in de Bothoven te bevorderen.

De wijkraad bestaat uit bewoners van de Bothoven en is vrijwilligerswerk. Omdat de wijkraad alleen uit vrijwilligers bestaat kan het voorkomen dat het beantwoorden van email of telefoon niet altijd dezelfde dag zal zijn. De wijkraad werkt samen met verschillende partijen die in onze wijk actief zijn. Deze verschillende partijen zijn: diverse zorginstanties, ondernemers, gemeente Enschede, wijkagent en woningcorporaties Domijn en De Woonplaats.

Woningcorporatie Domijn
Locatie: Hal Zuid

Als woningcorporatie zorgt Domijn voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Er wonen ongeveer 30.000 mensen in een van onze huizen in Enschede, Haaksbergen en Losser. In totaal hebben we 15.500 woningen die we verhuren, onderhouden en beheren.

Bij ons gaat het om meer dan alleen een huis, we willen onze huurders echt een thuis bieden. Met ruim 200 medewerkers zetten wij ons hier dagelijks voor in.

Workspace4U
Locatie: Hal Oost

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor professionals en zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. Een plek waar samenwerking tot stand wordt gebracht en/of gebundeld. Naast het organiseren van business events faciliteert Workspace4U innovatieve werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

Workspace4u
Locatie: Hal Zuid

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor professionals en zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. Een plek waar samenwerking tot stand wordt gebracht en/of gebundeld. Naast het organiseren van business events faciliteert Workspace4U innovatieve werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

Vragen? Stel ze gerust

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede

performancefactory@domijn.nl