Terug naar overzicht

Training Center Twente

Training Center Twente, dé plek in Enschede waar je verschillende sporten kan uitoefenen met één abonnement. Keuze genoeg, we hebben o.a. CrossFit, fitness, bokszaktraining, dames kickboksen, powerlifting en personal training. Alles in de gym is met elkaar verbonden, waardoor je echt de energie van alle activiteiten ervaart. Zelfs onze chill out waar je lekker kunt genieten van een goed bak koffie of een sportdrankje is verbonden met het sportgedeelte.

Bij ons is iedereen een atleet op zijn of haar eigen niveau. TCT is je ‘home away from home’ waar je met volle overgave en ontzettend veel plezier kan trainen. Het is een plek waar je elkaar waardeert, respecteert en motiveert.

Met een uniek aanbod aan diverse sporten en activiteiten in een industriële omgeving zorgt het team van TCT ervoor dat jij je thuis voelt en voorzien we je van de beste begeleiding. Stap voor stap helpen we je je doelstellingen te realiseren en je dromen waar te maken.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.tctfit.nl of stuur ons een email info@tctfit.nl Whatsappen of bellen mag natuurlijk ook, we zijn te bereiken op +31649207040.

Tot snel!

Tijn & Lisa

Oost
Sport beweging & plezier

Ook in Oost

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede