Training Center Twente

Training Center Twente biedt verschillende disciplines onder één dak. Een plek waar je verschillende sporten kan uitoefenen met één abonnement. Denk hierbij aan CrossFit, Fitness, Dames Kickboksen, MMA, Submission Grappling, Bokszaktraining en Endurance en Personal Training. Zelfs een eigen fysiotherapeut die vanuit Topvorm Twente onderdeel uitmaakt van dit training center.  Alles in de gym is met elkaar verbonden, waardoor je echt de energie van alle activiteiten ervaart. Zelfs onze chill out waar je lekker kunt genieten van een goed bak koffie of sportdrankje is verbonden met het sportgedeelte.

Wij vinden het belangrijk om het ouderwetse sportverenigingsgevoel na te streven; een plek waar je mensen kent, gegroet wordt bij binnenkomst en op je gemak kan trainen zodat je het beste uit jezelf kan halen.
De kwaliteit van onze coaches staat zeer hoog in het vaandel. TCT richt zich voornamelijk op groepslessen, iets dat het sociale aspect ondersteunt. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van individuele begeleiding. Plezier in sporten staat voorop, niet per se het esthetische aspect ervan. Dat is een gevolg, geen doel. “Topprestaties worden alleen bereikt door mensen die plezier hebben in wat ze doen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.tct.fit. Of stuur ons een e-mail info@tct.fit. Bellen mag ook, je bereikt ons op +31(6)49207040. Tot snel  Tijn & Lisa

Gebouw Oost

Ook in Gebouw Oost

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede