Ruimte huren

Wil jij deel uitmaken van een bruisende omgeving met creatieve ondernemers?
In de Performance Factory is er ruimte voor huurders die hun talenten willen laten schitteren. De Performance Factory is gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum en dichtbij het station, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor bezoekers. En ja, je kunt er ook eenvoudig en betaald parkeren!

Waarom kiezen voor de Performance Factory?

  • Talentontwikkeling: Ieder talent is belangrijk. Binnen de Performance Factory is daar ruimte voor. En we zien graag dat die ruimte benut wordt.
  • Ondernemerschap: We willen niet alleen individuele talenten stimuleren, maar ook startups en (gevestigde) organisaties en ondernemers.
  • Duurzaamheid: In onze ideale wereld zouden alle mensen en organisaties in topconditie zijn: zowel fysiek, mentaal als economisch. Daarom kiezen we voor GROEN en gaan we zuinig om met onze middelen.
  • Goed teamwork: Bij de Performance Factory staan samenwerking en inspiratie centraal. Je leert van anderen en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

Ruimtes te huur!
We hebben verschillende ruimtes beschikbaar, variërend in m². Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigde organisatie of een creatieve professional, bij ons vind je de ruimte die perfect bij jouw behoeften past.

Zie je het zitten om onderdeel te worden van de Performance Factory? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan om te kijken of jij de geschikte huurder bent!

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede