WIJ HEBBEN RUIMTE VOOR NIEUWE HUURDERS

30 mei 2024

Wil jij deel uitmaken van een bruisende omgeving van creatieve geesten en ondernemers?

Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! In Gebouw Zuid van de Performance Factory is namelijk ruimte voor nieuwe huurders die hun talenten willen laten schitteren.

De Performance Factory is dé hotspot in Enschede, gevestigd op het historische terrein van de voormalige Polaroid fabriek. Dit karakteristieke complex biedt een unieke mix van talentontwikkeling, kunst, cultuur, ambacht, sport en ondernemerschap.

Maar dat is niet alles! De Performance Factory is gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum en dichtbij het station, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor bezoekers. En ja, je kunt er ook eenvoudig en betaald parkeren!

Waarom kiezen voor de Performance Factory?
– Talentontwikkeling: Ieder talent is belangrijk. Binnen de Performance Factory is daar ruimte voor. En we zien graag dat die ruimte benut wordt.
– Ondernemerschap: We willen niet alleen individuele talenten stimuleren, maar ook start-ups en (gevestigde) organisaties en ondernemers.
– Duurzaamheid: In onze ideale wereld zouden alle mensen en organisaties in topconditie zijn: zowel fysiek, mentaal als economisch. Daarom kiezen we voor GROEN en gaan we zuinig om met onze middelen.
– Goed teamwork: Bij de Performance Factory staan samenwerking en inspiratie centraal. Je leert van anderen en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

We hebben verschillende ruimtes beschikbaar, variërend in m². Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigde organisatie of een creatieve professional, bij ons vind je de ruimte die perfect bij jouw behoeften past.

Zie je het zitten om onderdeel te worden van de Performance Factory? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan om te kijken of jij de geschikte huurder bent! Mail ons op performancefactory@domijn.nl