Nieuws

Controle op parkeren bij Performance Factory

2 februari 2018

Vanaf 1 maart wordt er gecontroleerd op het parkeren bij de Performance Factory. Let daarom goed op hoe lang en waar u parkeert.

Lees meer

Performance Factory geeft leerlingen AOC Enschede kijkje in de keuken

1 februari 2018
De Performance Factory en AOC Oost Enschede zijn onlangs een unieke samenwerking aangegaan. Talentontwikkeling is het sleutelwoord dat hen samenbrengt. Studenten krijgen een kijkje in de keuken en krijgen een goed beeld van de praktijk.
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

Gebouw Zuid van 12 tot 14 februari bereikbaar via zij-ingang

22 januari 2018
Medio februari worden de entreedeuren van gebouw Zuid rolstoel- en rollatortoegankelijk gemaakt. Wilt u een van de partijen in gebouw Zuid (nummer 39) bezoeken? Dan kunt u op 12,13 en 14 februari via de zij-ingang van gebouw Zuid naar binnen. Dit is de ingang tegenover gebouw Noord (Polaroid). Volg op(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

De Performance Factory in Enschede

9 januari 2018
Van een energieverspillend gebouw naar een hippe, duurzame werkomgeving De voormalige textielfabriek van Nico ter Kuile in Enschede stond op de nominatielijst om gesloopt te worden. Toch werd besloten de fabriek te behouden en er een bruisende ‘talentenfabriek’ van te maken. Het resultaat is de Perfomance Factory; de nieuwe ‘hotspot’(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

Performance Factory wenst je een gelukkig 2018!

3 januari 2018
Zo… de kerstboom is opgeruimd, de oliebollen zijn op en de champagneglazen zijn afgewassen. Wat gaan de feestdagen toch snel voorbij. De Performance Factory wenst je een gelukkig en gezond 2018!
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

16 december: Open huis & kerstmarkt

11 december 2017
De Performance Factory is dé nieuwe hotspot in Enschede. Op de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later de Polaroid instantklaar films werden gemaakt vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap én je kunt er naar hartenlust sporten. Op zaterdag 16 december openen we(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

Standhouders gezocht! Nog enkele plekken vrij…

15 november 2017
Heb jij leuke, mooie, lekkere of creatieve (kerst)producten die je wilt aanbieden? Dat kan op onze kerstmarkt op zaterdag 16 december van 12.00 – 17.00 uur! Er zijn nog ENKELE plekken VRIJ! Dus ben je standhouder en wil je meedoen? Stuur dan een e-mail aan razia@custom-solution.nl.
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

Parkeerdek op 22 en 23 november gesloten

14 november 2017
Door werkzaamheden aan het parkeerdek, is deze op woensdag 22 en donderdag 23 november gesloten. U kunt (betaald) parkeren op de parkeerplaats aan de Oldenzaalsestraat bij gebouw West.
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

Opening Twentsche Foodhal groot succes

24 oktober 2017
Op zaterdag 4 november heeft de Twentsche Foodhal haar deuren voor het publiek geopend. Twentsche Foodhal heeft een feestelijk programma neergezet, dat bestond uit eten en drinken maar ook live muziek. Het was een feestelijke avond met veel bezoekers en positieve reacties. Men kon genieten van de tien verschillende keukens(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

POLAROID ORIGINALS IS TERUG!

11 oktober 2017
Polaroid is terug in Enschede. Toen de fabriek in 2008 gesloten werd hebben enkele oud-medewerkers de spullen overgenomen. Vervolgens zijn ze opnieuw begonnen onder de naam Impossible. Op donderdag 14 september zijn de namen op de gevels vervangen door Polaroid Originals. Op donderdag 14 september is Polaroid teruggekeerd in Enschede(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

TWENTSCHE FOODHAL WINNAAR PUBLIEKSPRIJS PROEF EET 2017

4 september 2017
Op zondag 3 september zijn verschillende Enschedese foodbloggers tijdens de jaarlijkse Proef Eet op pad geweest om deelnemers te beoordelen voor de Publieksprijs. De overall winnaar van de Publieksprijs 2017 is geworden: de Twentsche Foodhal. Voor de Twentsche Foodhal was dit de eerste keer dat ze een voorproefje heeft gegeven(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

VERBOUWING PF TE ZIEN IN VIRTUAL REALITY

27 juni 2017
Aannemersbedrijf Haafkes heeft 360-graden-foto’s laten maken bij de Performance Factory hoe hij nu is (oftewel, midden in de verbouwing!) Wil jij ook zien hoe de PF er nu bij ligt? Dat kan! Wat heb je nodig? – Een VR-bril waar je telefoon in kan – De app ‘haafkes VR App’,(…)
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen

NIEUWE INTERIEURFILM GEBOUW ZUID

26 mei 2017
Gebouw Zuid is de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden gemaakt. Nu wordt het een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Gebouw Zuid wordt nu verbouwd en opent dit najaar haar deuren. Bekijk de interieurfilm.
Geen onderdeel van een categorieMeer lezen