Terug naar overzicht

Al Hayat Dance & Events

Welkom bij Al Hayat Dance & Events, een dansstudio in Oriëntaalse sferen!

Sinds juni van dit jaar gevestigd in de Performance Studio in gebouw Zuid en jaren actief als dansstudio & evenementen organisatiebureau in Twente. Wij bieden naast wekelijkse (buik)danslessen ook dansworkshops aan bedrijven en particulieren(denk aan teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, vriendinnen dagen), organiseren interne & externe evenementen waaronder de Ibiza markt Enschede en Oriental Ladies Night en sinds dit jaar ook dansreizen naar Egypte, Dubai en India!

Ontdek de magie van cultuur en beweging bij onze dansstudio en stap eens binnen of bezoek onze website: www.alhayat-dance.nl voor meer informatie. Of je nu een liefhebber bent van buikdansen, op zoek bent naar boeiende workshops, betrokken wilt zijn bij sprankelende evenementen of onze mooie zaal wilt huren, wij bieden een scala aan activiteiten die je in contact brengen met de schoonheid van dans en cultuur.

‍♀️ Onze diverse danslessen, geschikt voor vrouwen van alle leeftijden (5-75 jaar), zorgen ervoor dat plezier en passie hand in hand gaan. Ontdek de kracht van zelfexpressie en het vieren van vrouwelijkheid terwijl je geniet van de warme en gastvrije sfeer die onze studio te bieden heeft.

Makkelijk bereikbaar via de snelweg, openbaar vervoer, en op slechts 5 minuten afstand van het treinstation en het centrum van Enschede, is onze locatie gunstig gelegen voor iedereen die met ons wil dansen.

https://www.facebook.com/raksOriental/

Zuid
Sport beweging & plezier

Ook in Zuid

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede