Terug naar overzicht

Onderhoud Enschede BV

CARROESEL SPELEN

Onderhoud Enschede BV is de uitvoeringsorganisatie van de Gemeente Enschede en is met 275 medewerkers verantwoordelijk voor het integraal onderhoud van de openbare ruimte. Daarnaast levert Onderhoud Enschede BV een belangrijke bijdrage aan de huidige arbeidsmarktdoelstellingen van de gemeente Enschede, doordat 60% van haar medewerkers bestaat uit arbeidsmarktdoelgroepen.

In de Performance Factory ondersteunt Onderhoud Enschede BV bij de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers en hebben zij een werkplaats voor het onderhoud van 462 openbare speelvoorzieningen en 2500 speeltoestellen. Dit betreft een unieke samenwerking tussen de gemeente Enschede en Onderhoud Enschede BV. Vanuit het onderhoud van deze speelvoorzieningen plus de toestellen is een leerwerkmodel ontwikkeld, genaamd Carroesel Spelen. De kracht van Carroesel Spelen is dat Onderhoud Enschede B.V. zich volledig focust op de kernkwaliteiten qua onderhoud, reparatie en inspectie van alle speelvoorzieningen/toestellen en dat van de medewerkers.

Binnen Carroesel Spelen staat praktisch leren en het ontwikkelen van werknemersvaardigheden voorop. De medewerker staat onder begeleiding van een werkbegeleider van Carroesel Spelen. Er worden (semi-) beschermde werkplekken gecreëerd waarin medewerkers in een veilige en beschermde omgeving werkervaring op kunnen doen.

De kracht van Carroesel Spelen is dat de ontwikkelprocessen zijn ingebed-geïntegreerd in de werkpraktijk, waarbij gebruik gemaakt wordt van de 462 speelvoorzieningen en 2500 speeltoestellen. Carroesel Spelen beschikt over een werkplaats die gehuisvest is in de Performance Factory.

Zuid
Eten en Drinken & Ondernemen

Ook in Zuid

Vragen? Stel ze gerust

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge Bothofstraat 31-49
7511 ZA Enschede